Arla har været på tur med FødevareBankens frivillige

Arla-besøg

Vi har haft godt selskab, da Line Aagaard fra Arla var med ude at køre den daglige rute sammen med vores trofaste frivillige, Seppi og Ole.

Turen gik til København, hvor Seppi, Ole og Line besøgte en række sociale organisationer og et par lokale skoler. Hér fik modtagerne friske overskudsvarer, som efterfølgende bliver tilberedt til lækre, nærende måltider.
Om dagens oplevelse og vore samarbejde siger Line Aagaard, Head of Sustainability hos Arla:

“Jeg havde en fantastisk dag med de frivillige, Seppi og Ole, fra FødevareBanken. Jeg er fuld af beundring over de frivilliges indsats og tilgang til at bidrage til nogle af samfundets mest udsatte. De frivillige gør en kæmpe forskel! Samtidig gør det mig utrolig glad at se, hvordan Arlas gode overskudsprodukter bliver brugt i sunde og nærende måltider til dem, der trænger mest. FødevareBanken er en professionel samarbejdspartner, som vi er utrolig glade for hjælper os med, at disponere vores overskudsprodukter til et virkelig meningsfyldt formål.”

I FødevareBanken er vi glade for det tætte samarbejde med ARLA Foods og de mange nærende fødevarer, der hver uge bliver bragt ud til mennesker, som får glæde af den gode og nærende mad. I 2022 modtog vi 533 tons overskudsmad fra ARLA – svarende til 1,3 mio. måltider.
Vi står klar til at hente og flytte endnu mere overskudsmad, og bringe det ud til mennesker, som har brug for det. For behovet for mad og hjælp er stort i dag – hos rigtig mange.
Følg med

Andre nyheder

Sammen mod madspild!
FødevareBanken sætter strøm til logistikken
Unge får appetit på livet med FødevareBankens inspirerende madworkshops