FødevareBankens medarbejdere

 Lea Gry von Cotta-Schønberg

Lea Gry von Cotta-Schønberg

Direktør

lvs@foedevarebanken.dk
+45 61 33 24 07

John Køppler

John Køppler

National Logistik- og Fødevarechef

jk@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 31

Henrik Olsen

Henrik Olsen

Administrations og Økonomichef

ho@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 35

Lotte Juul Martini

Lotte Juul Martini

Projekter, administration og kommunikation

ljm@foedevarebanken.dk
+45 60 11 24 07
Anne Lind

Anne Lind

Kommunikation og partnerskaber

Nina Bundgaard Holck

Nina Bundgaard Holck

Projektleder, Madfællesskaber Med Mening

nbh@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 20

Christian Lunøe

Christian Lunøe

Strategi & projekter

clu@foedevarebanken.dk
+45 26 44 17 01

Lucia Caceres

Lucia Caceres

Økonomimedarbejder

lc@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 44

Medarbejdere i Brøndby

Thomas Kristoffersen

Thomas Kristoffersen

Driftsassistent

tk@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 47

Vår Christine Thim Hansen

Vår Christine Thim Hansen

Praktik Brøndby

vth@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 32

Tim Waterstradt

Tim Waterstradt

Driftsassistent Brøndby

tw@foedevarebanken.dk

+45 60 11 16 33

Medarbejdere i Aarhus

Lotte Kejser

Lotte Kejser

Driftskoordinator Aarhus

lk@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 23

Pia Knudsen

Pia Knudsen

Driftsassistent Aarhus

pk@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 22

Ida Sofie M. Ernst

Ida Sofie M. Ernst

Driftsassistent Aarhus

sme@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 19

Kasper Seiersen

Kasper Seiersen

Driftsassistent Aarhus

Astrid H. Ottosen

Astrid H. Ottosen

Driftsassistent Aarhus

aho@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 21

Medarbejdere i Kolding

Helle Rosendahl

Helle Rosendahl

Driftskoordinator Kolding

hr@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 82

Lone Kristensen

Lone Kristensen

Driftsassistent Kolding

lsk@foedevarebanken.dk
+45 60 11 26 81
Susanne Dinesen

Susanne Dinesen

Driftsassistent Kolding

sd@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 80

Her finder du FødevareBanken

København

Fra 1.4.2023

SEKRETARIATET

Aarhus

Kolding

Brøndby

Vil du donere eller modtage mad?

Siden 2008 har FødevareBanken modtaget frisk overskudsmad fra producenter, landbrug og grossister. Derfra fordeles varerne udelukkende til sociale organisationer, så maden kommer socialt udsatte til gode.

Vil du donere eller modtage mad, kan du kontakte vores nationale logistik- og fødevarechef John Køppler: john.koeppler@foedevarebanken.dk | +45 60 11 16 31.