Vil du donere eller modtage mad?
Siden 2008 har FødevareBanken modtaget frisk overskudsmad fra producenter, landbrug og grossister. Derfra fordeles varerne udelukkende til sociale organisationer, så maden kommer socialt udsatte til gode.
Vil du donere eller modtage mad, kan du kontakte vores nationale logistik- og fødevarechef John Køppler: john.koeppler@foedevarebanken.dk | +45 60 11 16 31.
FødevareBankens ansatte




Lotte Juul Martini
Projekter, administration og kommunikation
ljm@foedevarebanken.dk
+45 60 11 24 07
+45 60 11 24 07


Nina Bundgaard Holck
Projektleder, Madfællesskaber Med Mening
nbh@foedevarebanken.dk
+45 60 11 16 20
+45 60 11 16 20

Medarbejdere i Brøndby



Medarbejdere i Aarhus




Medarbejdere i Kolding


Her finder du FødevareBanken
København
Fra 1.4.2023