Bliv medlem af FødevareBanken

Brænder du ligesom os for at mindske madspild og samtidig hjælpe udsatte borgere? Så er et medlemskab hos FødevareBanken noget for dig! Det koster kun 100 kr. om året.

I FødevareBanken gør vi madspild til måltider!

Sammen kan vi gøre en kæmpe forskel i kampen mod madspild og madfattigdom. Som medlem af FødevareBanken kommer du til at blive en del af et fællesskab, der både bekæmper madspild og uddeler mad til samfundets socialt udsatte borgere.

Gennem dit medlemskab er du med til at sikre, at vi kan nå ud til endnu flere borgere.

Hos FødevareBanken forbinder vi fødevareproducenters overskudsmad med nogen af de mest udsatte borgere i det danske samfund.

Maden fra FødevareBanken doneres til organisationer, der arbejder med socialt udsatte.

Vores frivillige kører maden ud til de forskellige modtagersteder. Typisk en gang om ugen. Madvarerne bliver efterfølgende til måltider, der nydes i fælleskab.

Modtagerne er blandt andet forskellige væresteder for socialt udsatte: krisecentre, herberger, samt boligområder og skoler i udsatte områder.

“De fleste kvinder her har en meget begrænset økonomi, som ofte er en følgevirkning af den vold, de har været udsat for. Kvinderne står for kost til sig selv og deres børn. Leveringerne fra FødevareBanken falder derfor på et meget belejligt sted for husets familier.”
Linda Dichow Kaas

Forstander for Kvindehuset i Lyngby

Her finder du FødevareBanken

København

Aarhus

Kolding

Brøndby