Ingen bryder sig om at se god mad gå til spilde. Men virkeligheden er, at madspild sker regelmæssigt i alle virksomheder og husholdninger. Dét problem indså fem iværksættere, da de en aften så, at god mad fra en buffet blev kasseret, da restauranten lukkede. De fem iværksættere mente, at maden var “too good to go” og herfra udsprang idéen om en app-løsning til et kæmpestort madspildsproblem.

Too Good To Go er en af de mest populære app’s til bekæmpelsen af madspild. At reducere madspild er det et af de bedste klimavalg du, som privatperson, kan tage. Madspild er nemlig den andenstørste klimasynder i Danmark, kun overgået af danskernes forbrug af rødt kød. Hvert år smider en gennemsnitsfamilie mad ud til en værdi af 7.200 kr. Men det er ikke kun i hjemmet, der smides mad ud. Mange butikker har svært ved at komme af med de sidste varer før de lukker, og her er Too Good To Go en god løsning. Den overskydende mad kan nemlig lægges op på Too Good To Go’s app hvor du som privat person kan købe den til reduceret pris. Sådan kan du nemt og billigt være med i kampen mod madspild.

I hele 2020 kan du donere 20 kr. til FødevareBanken i Too Good To Go’s app. Med de 20 kr. er du med til at sikre knap 5 måltider for mennesker i svære livssituationer mennesker i Danmark. På den måde kan du selv redde et måltid mad gennem Too Good To Go og samtidig sikre 5 måltider til dem der har allermest brug for det.

Download app’en i Google Play eller App Store og så er du klar til at bekæmpe madspild sammen med os.