Vil du være med til at sikre, at madspild bliver til måltider for mennesker i svære livssituationer? Ansøgningsfrist er 9. maj 2021.

FødevareBanken er en NGO, der arbejder med madspild og madfattigdom i Danmark. Vi modtager overskudsmad fra fødevareproducenter og grossister og kører varerne ud til organisationer, der arbejder for samfundets mennesker i svære livssituationer – heriblandt børn, unge, kriseramte kvinder og mænd, hjemløse, stofbrugere og sindslidende. For at kunne fortsætte det vigtige arbejde, er det nødvendigt at sikre fortsat opbakning og ressourcer. Din indsats som vores nye kommunikationsstudent bliver en vigtig del af det arbejde. 

Som FødevareBankens nye kommunikationsstudent bliver din opgave at understøtte dine kollegaer i deres arbejde med kommunikation og fundraising. Udover at øge det generelle kendskab til Fødevarebanken i befolkningen, skal kommunikationen også fx understøtte vores indtjeningsmuligheder både fra fonde, erhvervspartnere og private, sætte fokus på madspild og madfattigdom samt tiltrække nye frivillige. 

Du kommer blandt andet til at arbejde med content creation, hvor du får en central rolle i medieovervågning samt at planlægge og eksekvere content på de sociale medier. Endvidere vil der komme opgaver med udformning af pulje- og fondsansøgninger, eventkoordinering, og du vil derudover også være med til at optimere og vedligeholde vores hjemmeside samt hjælpe med opsætning af forskellige grafisk design i Adobe Photoshop og InDesign. 

Stillingen er på 10-15 timer om ugen, og vi er fleksible i forhold til ferie og eksamensskrivning. 

Dine opgaver bliver blandt andet: 

 • Sociale medier – udvikling, strategi, optimering og publicering af content til Facebook, Instagram og LinkedIn i samarbejde med kommunikationsteamet 
 • Fundraising, fx hjælpe med at researche og skrive pulje- og fondsansøgninger 
 • Ekstern eventkoordinering i samarbejde med vores frivillige
 • Planlægning af nyhedsbreve til frivillige og samarbejdspartnere  
 • Vedligeholdelse og udvikling af hjemmesiden, herunder produktion af tekster samt korrekturlæsning 
 • Grafiske opgaver fx opsætning af plakater til fødevaredonorer 
 • Ad hoc-opgaver – stort som småt, der løbende skal løses.
   

Om dig: 

 • Du er en dygtig skriftlig formidler 
 • Du har en god forståelse for digital marketing, kommunikation og markedsføringskanaler 
 • Du er struktureret og får eksekveret på dine arbejdsopgaver 
 • Du har erfaring med Adobe Photoshop og InDesign 
 • Du har forståelse for CMS-systemer og har teknisk snilde 
 • Du har interesse i og måske erfaring med madspild og socialt arbejde 


Om FødevareBanken 

FødevareBanken har siden 2008 arbejdet for at give udsatte medborgere adgang til flere, bedre og mere varierede måltider, og samtidig reducere omfanget af madspild.  

Foreningen baserer sig i høj grad på frivillighed, hvilket betyder, at små 270 dedikerede ildsjæle står for at udlevere overskudsmad til dem, der har brug for den. 

FødevareBankens sekretariat består af 6 medarbejdere og har til huse i København NV. Derudover består organisation af tre driftsenheder i hhv. København, Aarhus og Kolding. 

 Ansøgning

Ansøgning og CV eventuelt med relevante bilag sendes til job@foedevarebanken.dk senest søndag den 9. maj 2021. Vi forventer at afholde samtaler i uge 20.
 

Yderligere oplysninger 

Du kan læse mere om os på www.foedevarebanken.dk. 

Yderligere oplysninger kan fås ved at skrive til kommunikationsmedarbejder Rebecca Rasmussen-Kihl på reb@foedevarebanken.dk.