FødevareBanken er som mange ved en frivillig forening. Vi arbejder hver dag for at mindske madspild og madfattigdom. Det er en kæmpe opgave – en opgave som vi ikke kunne udføre så godt, hvis ikke vi havde vores sponsorer, der hjælper og støtter os.

Der er nemlig mange måder at støtte FødevareBanken på. Man kan blive frivillig, man kan købe en Folkeaktie, man kan blive medlem – men man kan også støtte os med viden, knowhow og produkter. I forholdet til sidstnævnte har vi en række sponsorer, som gør hverdagen i FødevareBanken nemmere både for ansatte og frivillige.

Her er Brother en af vores mest trofaste støtter. Hver uge kører vores 220 frivillige ud med mad til vores mere end 300 modtagerorganisationer over hele landet, og til alle disse ture skal der bruges køresedler, scanningssedler til frugt og grønt i løsvægt samt egenkontrolsedler. Alt dette er absolut nødvendigt for at kunne opretholde fødevaresikkerheden i hele vores værdikæde. Her står Brother altid klar med en ny printer eller toner til vores afdelinger, når vi er i nød.

Vi er enormt taknemmelige for den støtte, Brother sender vores vej. Det er en uundværlig hjælp at have Brother med på sponsorholdet, for de stiller op og hjælper os hver eneste gang, vi har brug for det. Vi er tre afdelinger i FødevareBanken, og vi har ofte brug for assistance fra Brother, som senest da vores afdeling i Kolding var løbet tør for toner, og for en måned siden da printeren i afdelingen i Aarhus brændte sammen, og vi akut havde brug for en ny.

Tusind tak til Brother for den altid trofaste støtte!