Støt FødevareBanken og lad os sammen dokumentere jeres ansvarlighed

Støt Fødevare-Banken og lad os sammen dokumentere jeres ansvarlighed

FødevareBanken har brug for din hjælp så vi kan øge indsatsen og styrke bindeleddet mellem fødevareproducenters overskud og de 350 sociale modtagerorganisationer vi leverer overskudsmaden til i hele Danmark. Organisationer – væresteder, varmestuer, børnehjem, m.m. – som tilbereder måltider til mennesker i svære livssituationer – børn, unge og voksne.

Hvorfor donere penge til FødevareBanken?
Med din donation kan vi reducere meget mere madspild. Potentialet er stort for årligt destrueres mange 100.000 tons spiselige fødevarer i Danmark, på tværs af alle led i fødevare­ værdikæden. Det skal der laves om på men vi kan ikke løfte indsatsen alene. Vi har brug for din hjælp og der er mange fordele ved at støtte FødevareBanken:

  • CSR og ESG Rapportering
    Vi forstår vigtigheden af at kunne dokumentere virksomhedens ansvarlighed. Som tak for din donation leverer FødevareBanken data, som du kan inkludere i din ESG rapportering og årsrapport.
  • Styrk dit brand
    At samarbejde med FødevareBanken giver din virksomhed mulighed for at vise et stærkt socialt ansvar og bidrage til en bæredygtig fremtid.
  • Reducer Danmarks madspild
    Dit bidrag er med til at FødevareBanken kan øge antallet af modtagere og regnestykket er simpelt. Mindre madspild = en grønnere planet.

Sådan kan du donere

MobilePay
Giv dit bidrag nemt og hurtigt med MobilePay til nummeret: 21548

Bankoverførsel
Donation til FødevareBanken kan overføres til vores konto i Jyske Bank, reg.nr.: 7312 og kontonummer: 1028184

Skriv CVR-nummer i meddelelsen, hvis fradrag for donationen ønskes.

Vil du vide mere

Kontakt direktør Lea Gry Von Cotta-Schønberg på +45 6133 2407 eller lvs@foedevarebanken.dk for at høre mere om, hvordan du som virksomhed kan støtte Fødevarebanken.