Madens betydning i krisetid

Madens betydning i krisetid-undersøgelse
FødevareBanken har undersøgt krisens konsekvenser for FødevareBankens mere end 350 modtagerorganisationer og betydningen af fødevaredonationer fra fødevareindustriens overskud.
2022 var et år præget af fødevare- og energikrise. De høje udgifter til energi og mad presser både de danske husholdninger, sociale foreninger og virksomheder. Med en bred kontaktflade til cirka 350 sociale organisationer på tværs af Danmark har FødevareBanken undersøgt krisens konsekvenser blandt de organisationer, der modtager overskudsmad, som gør en forskel for mennesker i svære livssituationer.
Undersøgelsen er realiseret med støtte fra Lauritzen Fonden og gennemført af konsulenthuset Norion. Undersøgelsen er baseret på en spørgeskemaundersøgelse blandt FødevareBankens modtagerorganisationer kombineret med dybdegående interviews med 13 organisationer.
Følg med

Andre nyheder

Sammen mod madspild!
FødevareBanken sætter strøm til logistikken
Unge får appetit på livet med FødevareBankens inspirerende madworkshops