Her på falderebet af 2023 har FødevareBanken sat en kampagne i søen, hvor vi inviterer virksomheder og private til at støtte vores indsats for at omdanne overskudsmad til måltider for mennesker, der har det svært.

For vi har brug for hjælp, så vi kan styrke bindeleddet mellem fødevareproducenters overskud og de 350 sociale modtagerorganisationer vi leverer overskudsmaden til i hele Danmark. Organisationer – væresteder, varmestuer, børnehjem, m.m. – som tilbereder måltider til mennesker i svære livssituationer – børn, unge og voksne.

”Vi vil gerne engagere flere – både virksomheder og private – i at løfte den her store opgave. Derfor opfordrer vi her op mod jul virksomheder og private til at vise et socialt ansvar og bidrage til en bæredygtig fremtid. Samtidig vil vi gerne have så mange som muligt til at få øjnene op for, at der også i Danmark er en reel udfordring med mennesker, der mangler mad’, siger direktør i FødevareBanken, Lea von-Cotta Schønberg

Hvorfor donere penge til FødevareBanken?

Med din donation kan vi reducere meget mere madspild. Potentialet er stort for årligt destrueres mange 100.000 tons spiselige fødevarer i Danmark, på tværs af alle led i fødevare¬-værdikæden.

CSR og ESG Rapportering
Vi forstår vigtigheden af at kunne dokumentere virksomhedens ansvarlighed. Som tak for din donation leverer FødevareBanken data, som du kan inkludere i din ESG rapportering og årsrapport.

Styrk dit brand
At samarbejde med FødevareBanken giver din virksomhed mulighed for at vise et stærkt socialt ansvar og bidrage til en bæredygtig fremtid.

Reducer Danmarks madspild
Dit bidrag er med til at FødevareBanken kan øge antallet af modtagere og regnestykket er simpelt. Mindre madspild = en grønnere planet.