Vi har haft godt selskab fra Arla, da Line Aagaard var med ude at køre den daglige rute sammen med vores trofaste frivillige, Seppi og Ole. Turen gik til København, hvor de tre besøgte en række sociale organisationer og et par lokale skoler. Hér fik modtagerne friske overskudsvarer, som de efterfølgende tilbereder til lækre, nærende måltider.
Om dagens oplevelse og vore samarbejde siger Line Aagaard, Head of Sustainability hos Arla:
“Jeg havde en fantastisk dag med de frivillige, Seppi og Ole, fra FødevareBanken. Jeg er fuld af beundring over de frivilliges indsat og tilgang til at bidrage til nogle af samfundets mest udsatte. De frivillige gør en kæmpe forskel! Samtidig gør det mig utrolig glad at se, hvordan Arlas gode, overskudsprodukter bliver bragt til anvendelse i sunde og nærende måltider til dem, der trænger mest.
FødevareBanken er en professionel samarbejdspartner, som vi er utrolig glade for hjælper os med, at afdisponere vores overskudsprodukter til et vanvittig meningsfyldt formål.”
FødevareBanken er en professionel samarbejdspartner, som vi er utrolig glade for hjælper os med, at afdisponere vores overskudsprodukter til et vanvittig meningsfyldt formål.”
Vi er i FødevareBanken fantastisk glade for det tætte samarbejde med ARLA Foods og de mange nærende fødevarer, der hver uge bliver bragt ud til mennesker, som får glæde af den gode og nærende mad. I 2022 modtog vi 533 tons overskudsmad fra ARLA – svarende til 1,3 mio. måltider. TAK på vegne af vores mange modtagere
Vi står klar til at hente og flytte endnu mere overskudsmad, og bringe det ud til mennesker, som har brug for det. For behovet for mad og hjælp er stort i dag – hos rigtig mange
For at kunne hjælpe flere til sunde måltider, søger vi frivillige, som kan bringe maden ud til vores mange modtagere. Læs mere om rollen som frivillig – og ræk endelig ud for en uforpligtende snak: https://foedevarebanken.dk/vores-frivillige/