I denne uge vil vi gerne sige et ekstra TAK til alle, som viser vejen og bidrager til vores fælles, vigtige indsats mod #madspild og #madfattigdom.

TAK til vores frivillige, modtagere, samarbejdspartnere og donorer – og andre centrale aktører, som vi hver dag samarbejder med.

Sidste år leverede vi i FødevareBanken intet mindre end 1.562 tons mad til vores mange modtagerorganisationer. Hver dag kører vores engagerede og trofaste frivillige ud til dagens mange uddelinger hos modtagere over hele landet. Hér kommer maden mange mennesker til gavn, på bl.a. sociale bosteder, krisecentre for børn og unge, madfællesskaber i boligområder mv. Alle steder hvor mennesker har brug for en håndsrækning og nærende måltider 🥙🥦

Direktør hos FødevareBanken, Lea Gry von Cotta-Schønberg siger:

”Tak for alles bidrag – og for fantastiske samarbejder om en vigtig agenda. Vores ambitioner er store – og der er brug for os. Sidste år var vi med til at sikre, at 1.562 tons overskudsmad blev til knap 4 millioner måltider. En særlig tak vil jeg gerne sende i retning af vores mange frivillige, som hver dag bringer friske overskudsvarer ud til mennesker, som har brug for maden. Også tak til vores mange donorer og partnere – uden Jer ingen mad at bringe videre til mennesker, hvor den gør en reel forskel.”

Madfattigdom ER et reelt problem i Danmark, og med de stigende fødevarepriser er efterspørgsel på mad stigende. Derfor står vi klar til at bringe endnu mere mad ud til mennesker, som har brug for den.

Lad os sammen fortsætte det afgørende og gode arbejde – vi er først i mål, når alle fødevarer bliver spist og mætter maver. 💚